Festival plný osvěty

Ta energie, která kolovala na Rock For People, se musí jednoduše zažít

4 dny plné hudby, zábavy, emocí, skvělých lidí a dobré náladay .... to byl letošní ročník Rock For People, jehož jsme byli součástí.

Náš epický levandulový óbr cylindr vévodil ,,dobro-zóně,, ...zóně pro neziskovky, kterým i letos dal RFP prostor k tomu, ukázat se veřejnosti. A tak i my měli možnost vám být zase blíž, probrat s vámi osvětu v podobě prevence a samovyšetření a pobavit se s vámi o tom, co vše děláme a jaké jsou naše plány. Takový zájem jsme u našeho stánku ovšem nečekali a jsme stále z toho dojati a čerpáme z těchto dní stále energii. Na tyto akce jezdíme hlavně my, co jsme si onkologickým onemocněním prošli či procházíme a jde vidět, že i to ve vás vyvolává emoce a o to snáz se i vy občas svěříte a my jen tleskáme vám všem, jak tyto těžké situace zvládáte, ať už osobně či jako blízká osoba. Jsme tu pro vás všechny, kterým nejsou lhostejné osudy jiných, jsme tu pro ty, kteří potřebují povzbudit a taky pro ty, kteří potřebují trošku nakopnout a třeba se i něco zajímavého dozvědět. V našem levandulovém cylindru se nebrečí, ba naopak.

Ani letos na festivalu nechyběla sanitární technika a tím pádem i náš dlouhodobý podporovatel TOI TOI by s námi :)..... Hlavně se z toho nepo.... - to je název kampaně, kterou jsme společně rozjeli a i na Rock For People jsme s sebou vzali naše vytuněné Toiky. A velké díky taky za možnost vzít jednoho z našich fanoušků, který ve společné soutěži vyhrál skvělé vstupenky na celý festival.

My si festival moc užili a věřím, že i vy :) ..... tak třeba za rok.....