Dortem proti rakovině

Když dorty pomáhají .....

Jedním z cílů našeho projektu je spojovat. Spojovat ty, co pomáhají s těmi, kteří pomoc potřebují. A právě proto vznikl náš projekt Xko, který umožňuje na jednom místě spojovat právě tyto dva světy. Do projektu Xko se zapojil i Jirka Zahradník, který je zakladatelem projektu Dortem proti rakovině. Sám Jirka je jedním z Heroes, který má bohužel co do činění s onkologickým onemocněním. I přesto a možná právě proto se rozhodl pomáhat dál.

Projekt Dortem proti rakovině je na podporu onkologicky nemocných dětí. Proč Dortem proti rakovině? A vlastně proč ne. Jirka měl možnost podívat se do míst, kde i malá drobnost dokáže způsobit velkou radost. Jejich cílem je pomáhat onkologicky nemocným dětem a jejich rodinám napříč republikou. Jejich plánem je zapojit co nejvíce kaváren a restaurací, kde si budou moci vychutnat svůj oblíbený dortík nebo domácí limonádu, kterým se daný podnik rozhodne nás podpořit.

V pátek dne 15.3. jsme měli možnost, účastnit se krásného plesu Dortem proti rakovině. Bylo nám ctí být u toho a také moci říci pár slov veřejně. Již také plánujeme společné aktivity, tak se máte na co těšit. :)