Dobro-event v PRU58

Vidět se naživo a užít si společný čas je pro nás nejvíc....

Jsme nesmírně potěšeni, že jsme dostali krásnou příležitost, abychom se s našimi podporovateli mohli sejít i mimo pracovní prostředí a užili si báječný večer.

Skvělý Štěpán Návrat nás přizval ke krásnému eventu, který pořádal a spojil ho s námi, abychom mohli společně poděkovat našim podporovatelům a setkat se při skvělém jídle a více se poznat. Tímto děkujeme celému týmu restaurace PRU58, kteří připravili překrásný večer.

Večer se nesl v duchu levandulové, která vnesla do večera nádech empatie a podpory. My jsme si pro hosty připravili program a to v podobě módní přehlídky a tomboly. Společně s našimi Heroes jsme pod taktovkou Štěpána Ruskowskehovynesli naše designové kousky v podobě Fuck Cancer Originals merche i merche, který vznikl ve spolupráci s našimi podporovateli a influencery. Kromě našich krásných Heroes, předvedla svou limitovanou kolekci např. i Elis Trojáková a tanečním umem doplnil přehlídku již zmiňovaný Štěpán společně s Jarkem Lamborem. A o to, aby to všem slušelo, se postarala Monika Jordánová z The Glitters....a o tom, že všichni zářili, není pochyb :).

K závěru večera, kterým nás provázel v podobě moderátora Henriq,  jsme si společně ještě zasoutěžili a všichni účastníci měli možnost nejen vyhrát krásné ceny, ale zároveň tímto podpořit náš projekt Fuck Cancer. Za hodnotné dary do tomboly děkujeme - PRU58 , Živina, Šulc a Švarc nakladatelství,  Life is Porno, FK Viktoria Žižkov, SK Slavia Praha, Pragu open air, A studio rubín, Štěpánovi Ruskowskému, Jance Kellerové- Blue Gekko, Spirit Beads a Beep Studio postproduction.

Celým večerem nás provázel

Děkujeme a budeme se těšit na příště :)

Módní přehlídka kolekce Fuck Cancer v podání našich Heroes a Soldiers. Děkujeme Štěpánovi, Jarkovi, Baru, Tanče, Elis, Terce, Káje a Monče.